SECOND BEST IS NEVER ENOUGH

kan inte tänka på något annat än helvetesdagen imorgon, annars har sängen har ropat på mig hela dagen så jag joinar den nu. typ

IMAGINE MY SURPRICE WHEN YOU LOVED ME BACK


ear cuff - check! Alltid lika kul med söndagsångest, så jag funderar på att ha världens bästa tjockiskväll ikväll, why not. Vill se filmen Click, men jag kommer troligen få ett mental breakdown, så Easy A kanske är ett bättre val. Aja, sophy jag har en grej till dig imorgon, och du kommer förhoppningsvis bli lite happyhappy!!

You hit me once, I hit you back. You gave a kick, I gave a slap, You smashed a plate over my head, so I’ll set fire to our bed.
cravings; tionde maj, armén, ear cuff (!!!), popcorn, en lägenhet, lite sommar, sömn och lördagsgodis.


Kommer sent, trallar in, utan ursäkt. Rullar ner, stänger in, glömmer bort. Annan dag, det blir bra, trodde du. Inget sett, inget hört, inget sagt.

är rätt less på allt som har med vuxna att göra.

HJÄRTSPÄRR OCH NACKSPÄRR



Fredagen har hittills bjudit på skola, kladdkaka, grädde, kexchoklad och jerseylicious!


THE BEST THING ABOUT ME IS YOU


jag älskar dig


Kul att jag ska kunna allt vi jobbat med i multimedia om två veckor. Förövrigt hatar jag onsdagar, och hoppas på att min mediekommunikation är inställd!

cuz' I haven't yet figured out how I should react when you slowly break me down


sitter och pratar fina minnen med sophia! Snart drar jag hem till sängen!

"Du är alldeles för ung, men det får duga. För det här betyder ingenting." Jag fattar allt och ingenting. Du vet var det sitter och siktar, tills du riktigt säkert vet att det hittar in. Där ingen annan kommit in, hjärtat tar stryk om natten.


Still I'm dying with every step I take

med hjälp av en pringlesburk, colaflaska, pierre och en syster har jag äntligen pluggat lite räknelära som jag gärna vill kalla det! LYSANDE! Nu snart ska jag tvinga någon att massera mig sen ropar sängen! tjiiiiiiiiing

i want to be your favourite hello and your hardest goodbye


Haft en fin dag med angelica med en massa mat och skitsnack. Nu spelas min seventeen lista på spotify och snart börjar jag nörda sims. (Hoppas man får träffa sin pojkvän nån gång under kvällen också!) GAME ON

RSS 2.0